Kome je sve potrebna reklama?

kome-je-sve-potrebna-reklama


Kome je sve potrebna reklama, samo određenima ili svima? Reklama je sredstvo komnunikacije koje se koristi za promociju ili prodaju proizvoda ili usluga. Bilo da se radi o maloj firmi lokalnog tipa ili kompaniji globalnog karaktera, reklama je potrebna svima.

Reklama u liftu je idealna za…

sve vrste delatnosti koje su usmerene na lokalni tip oglašavanja, kao i firme koje žele da upoznaju potrošače sa novim proizvodima ili uslugama.

Reklama za Taxi

Idealna pozicija za reklamu taxi službe je lift reklama. Reklama u liftu je pozicionirana direktno ispred očiju posmatrača u uslovima kada idu na posao ili na neku od svakodnevnih aktivnosti. U liftu stanari mogu jednostavno da pozovu navedeni broj taxi službe.

Reklama za ALU i PVC stolariju

Firme koje se bave proizvodnjom i ugradnjom alu i pvc stolarije svoju reklamu treba da usmere na stanovnike objekata starije gradnje, kao npr. zgrade i solitere.

Ne postoji bolji način oglašavanja od postavke reklame u lift zgrade, jer će svi stanari koji se voze liftom biti u svakodnevnom kontaktu sa reklamom. Veliki broj zadovoljniih klijenata lift oglašavanja su upravo firme koje se bave prodajom i ugradnjom alu i pvc stolarije.

Više o reklamiranju ALU I PVC stolarije pogledajte:

Reklama za tepih servis

Još jedna od branši za koju se lift oglašavanje pokazalo kao idealno mesto pozicioniranja reklame. Najčešće su tepih servisi svoje usluge nudili putem štampe i podele flajera, ali zbog sve većeg broja zabrane oglašavanja, efikasna alternativa je pronađena u lift reklami. Upravo su stanari stambenih zgrada najveći korisnici usluga tepih servisa, a ne postoji bolji način od lift reklame da im se približite.

Više o reklamiranju Tepih servisa pogledajte:

Reklame za restorane i fast food-ove

Ilustrativno: Vraćate se kući, još jedan napornan radni dan je za vama, razmišljate šta bi ste mogli da pojedete za ručak. Ulazite u lift, a tamo vam se ukazuje slika hrane (pica, pljeskavica…) i broj telefona za dostavu. Veoma jednostavan način da rešite današnju dilemu oko izbora jela, uzimate telefon i poručujete željeni obrok. Veliki broj firmi koje se bave spremanjem i dostavom hrane, za svoj način oglašavanja izabrao je upravo lift reklamu – jasno vam je i zašto.

Više o reklamiranju restorana pogledajte:

Više o reklamiranju picerije pogledajte:

Reklama za teretanu i fitnes klub

Takođe jedni od zadovoljnih korisnika oglašavanja u liftovima su teretane i fitnes klubovi. Obično se teretane vezuju za lokalne vežbače, a izborom reklamiranja u liftovima u određenom delu grada, upravo to se i postiže.

Više o rekamiranju teretane pogledajte:

Reklama u liftu, reklama za sve!

Budite sigurni da ste oglašavanjem u liftovima napravili pravi izbor i da će vaša reklama biti svakodnevno gledana. U zavisnosti da li vaš proizvod ili usluga podrazumevaju izdvajanje manjih ili većih sredstava, zavisi i vremenski period oglašavanja.

Najbolji efekti oglašavanja u liftovima postižu se konstantnim prisustvom reklame u blizini stanara. Na taj način stvarate prepoznatljivost firme i poverenje kod potrošača.

Za sve koji dugoročno razmišljaju o svojim marketinškim aktivnostima, Lift oglasi su pripremili NEVEROVATNU PONUDU godišnjeg oglašavanja.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *