Kako reklamirati tepih servis

reklama-tepih-servis

REKLAMA ZA TEPIH SERVIS

Verovatno vam se odmah kad pomislite na tepih servis čini kako je to jednostavan posao. Čišćenje tepiha naravno nije nauka o raketama, ali zahteva znanje o tehnikama čišćenja tepiha, uklanjanju mrlja i poznavanju i upotrebi odgovarajuće opreme.

Ukoliko želite da uspete u ovom poslu, kao i u svakom drugom, potrebna vam je reklama, te morate da pripremite plan i donesete odluku koju od ponuđenih mogućnosti oglašavanja tepih servisa ćete prihvatiti.

Reklamiranje tepih servisa potrebno je proširiti rečima o uslugama koje pružate, kako bi privukli kupce i izgradili ugled.

reklama-u-liftu

Reklama u liftu

Lift oglasi kao najbolji način za reklamiranje tepih servisa

okrug-40Jedna od izuzetno popularnih mogućnosti obaveštenja velikog broja lica o uslugama svog tepih servisa jeste reklamiranje u Lift oglasima.

Na taj način vaša reklama biće prisutna u liftovima puna dva meseca zavisno o tome koji deo grada vam je interesantan za oglašavanje.

Cena oglašavanja zavisi o dimenziji reklame koju ćete koristiti u postavci.

Lift oglasi su jedan veoma kulturan način oglašavanja, stanari ga dobrovoljno konzumiraju i rezultati svakako neće izostati.

Sa svim zgradama u kojima Lift oglasi rade postavku, sa skupštinama stanara imaju potpisane ugovore o saradnji, i na taj način garantuju gledanost vaše rekame.

Nećete imati bojazni da vaša reklama neće biti pročitana, ili da će završiti kao neželjena pošta.

Kontaktirajte nas: 011 21 21 935 i 064 40 70 560

Pogledajte cenovnik usluga oglašavanja u liftovima

 

Istraživanje tržišta

Prepoznajte gde su vaši potencijalni kupci i nađite najbolji metod da dođete do njih.

Na primer, ako nameravate ponuditi čišćenje tepiha lokalnim firmama, potrebno je odrediti geografsko područje na koje ćete se fokusirati na svom početnom planu oglašavanja.

Saznajte koje firme se nalaze u tom delu grada, istražujte koje vrste preduzeća bi mogla imati tepihe, kao što su kancelarije, konsultantske firme i saloni i prilagodite svoj plan njima.

Za stambene usluge čišćenja tepiha, odaberite područje u kojem ćete delovati, da li je to samo deo grada, ili ceo.

Flajeri kad sredstvo reklamiranja tepih servisa

podela-flajera

Podela flajera

Štampanje flajera o uslugama čišćenja i distribuiranje u delu grada u kojima potencijalni klijenti žive, jedna je od mogućnosti da ponudite vaše usluge.

Ponekad podela može biti vrlo neprijatna, iz razloga što se flajeri stavljaju u poštanske sandučiće i stanari gledaju na njih kao na neželjenu poštu.

Neki će odmah baciti flajer, te on neće biti ni pročitan, ali jedan deo stanara iskoristiće vašu ponudu. Posetite radnje u tom delu grada, kao i frizerske salone, lekarske ordinacije, radnje za kućne ljubimce,… i zamolite ih da ostavite flajere na njihovom pultu gde će ih njihovi kupci videti.

Upoznajte potencijalne klijente sa svojom ponudom, vremenom kojim ste u poslu, o markama opreme koju koristite. To pomaže da se promoviše vaš tepih servis kao renomirani tepih servis koji pruža dobru uslugu i koristi kvalitetne proizvode.

Online oglašavanje tepih servisa

Sveobuhvatan plan o oglašavanju tepih servisa svakako uključuje stvaranje kvalitetne web stranice koju korisnici mogu posetiti kako bi saznali sve o uslugama koje nudite, o cenama i raspoloživosti.

izrada-sajta-baner

Izrada i optimizacija sajta

Ažurirajte web stranicu redovno kvalitetnim sadržajima. Dodavanjem bloga i objavljivanjem ​​nedeljnih postova koji daju čitaocima informacije o održavanju njihovih tepiha, metodama čišćenja, uticaja vremenskih promena na tepih, i sprečavanje ili uklanjanje mrlja svakako je i više nego poželjno.

Društveni mediji kao način promocije i reklame

facebook-oglasavanje

Facebook oglašavanje

Preko društvenih medija ciljano ćete doći do potrošača.

Postavite Facebook i Twitter profil i objavite linkove na svojim blog postovima.

Zamolite svoju porodicu i prijatelje da dele stranice na društvenim medijima sa vašim kontaktima i pitajte da vam zadovoljni kupci ostave komentar o čišćenju tepiha na svom profilu.

Razmislite o investiranju u Facebook oglašavanje.


Ostale mogućnosti oglašavanja

Uključite u svom reklamnom planu korištenje drugih opcija koje imate na raspolaganju, kao što su brendiranje vašeg automobila. Ovako pretvarate svoje vozilo u jumbo plakat gde god idete usađujući u svest potencijalnih kupaca ime vašeg tepih servisa.

Takođe, štampanjem, i podelom vizitki gde god je to moguće, obavestićete veliki broj lica sa kojim se svakodnevno susrećete obaveštavajući o poslu kojim se bavite.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *