Kome je namenjena lift reklama

lift-reklama


Oglašavanjem u liftovima stambenih zgrada agencija LIFT OGLASI  bavi se od 2011. godine. Zbog kvalitetnih, kreativnih i profesionalnih ljudi ovaj način prezentacije Vaših usluga ili proizvoda postaje sve popularniji i kod nas. https://liftoglasi.rs/

Na ovim našim prostorima generalni problem je nedostatak hrabrosti da se proba nešto novo. A bez hrabrosti nema kreativnosti. Kopiraju se uhodani i naoko sigurni modeli po principu “to rade drugi i još nisu propali pa ću tako isto i ja”, umesto da se krene nekim svojim putem, a to je upravo ono što Vam mi nudimo u svojoj ponudi, inovativno, kvalitetno i nadasve povoljno oglašavanje!

Vizuelno efikasno oglašavanje

okrug-40U poslednje vreme pisanu reč sve češće zamenjujemo slikom, sve se češće primenjuje pravilo „pokazati, a ne opisivati“.

Slike su postale osnovni način komuniciranja i razumevanja ogromne količine informacija kojima smo svakodnevno izloženi. U savremenom svetu, u kojem je potrošač svakodnevno izložen pokušajima mnogih kompanija da što bolje prodaju svoj proizvod ili uslugu, slika prolazi jer je kratka informacija. Kontinuiranom 24-časovnom prisutnošću u prostoru liftovske kabine lift oglasi kumuliraju broj osoba koje vide oglasnu poruku, a isti primaoc istu poruku vidi veći broj puta, te je brže prihvata i duže pamti.

Poruka se percipira spontano, doslovce “u hodu”. Da bi došao u kontakt s porukom primaoc ne treba posedovati nikakvu tehnologiju, niti na to utiče njegova kupovna moć, dob, pol… Lift ne nudi nikakav drugi sadržaj osim oglasnog, ne postoji ništa što bi odvuklo pažnju sa poruke, niti se poruka može izbeći promenom TV kanala, radio stanice ili okretanjem nove stranice novina.

Na kraju, budite realni, Lift oglasi Vam nude da uložite svoje resurse na temelju mogućnosti, ne samo zato što svi drugi to rade.

Napravite pravi izbor mesta za postavku Vaše reklame

Na Vama ostaje da izaberete deo grada, ili ceo, na kojem ćete predstaviti svoje proizvode ili usluge, da se odlučite za dimenziju reklame, jer što više povećavate dimenziju reklame i cena Vašeg oglašavanja je veća, a nama prepustite sve ostalo.

Od mnogobrojih mogućnosti dozvolite nam da Vam predstavimo samo jednu od aktuelnih ponuda a to je ŠEST MESECI PLATI – ŠEST MESECI OGLAŠAVAJ SE GRATIS.

Uspeh je veština koja se može naučiti!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *