Novi vid direktnog indoor oglašavanja

direktno-oglasavanje-beograd


Beograd ima izuzetno veliki broj visokih stambenih zgrada u kojima žive stotine hiljada stanara. Svi oni svakodnevno, u proseku 4 puta u toku dana koriste lift.

Sa prosečnom vožnjom od 20 sekundi, svaki stanar dnevno provede više od 1 minuta u liftu. U tim momentima stanari ne rade ništa, jer nemaju izbora.

Marketing agencija Lift oglasi uvidela je mogućnost da stanarima u toku svakodnevnog neiskorišćenog vremena, ponudi nešto što bi im zaokupilo pažnju i prekratilo vreme vožnje liftom.

Tako se pojavila LIFT REKLAMA kao novi vid direktnog indoor oglašavanja u Beogradu. Za veoma kratko vreme lift reklama je dokazala svoju efikasnost i stekla veliki broj zadovoljnih klijenata.

Koliko je efikasna nova direktna reklama?

Lift reklama kao medij se ne može ugasiti, promeniti kanal ili stanicu, okrenuti stranu… Lift reklama se svakodnevno gleda – u proseku 4 puta dnevno. I to nije sve, stanari lift reklamu ne vide kao nametnutu – ionako nemaju pametnija posla dok čekaju da lift stigne na željeni sprat, ona im daje mogućnost da prekrate vožnju. Lift reklama se konzumira samovoljno, a na taj način informacije se bolje pamte.

Lokalno direktno ciljano oglašavanje

okrug-40Sve firme kojima je lokalno stanovništvo ciljna grupa, lift reklama predstavlja najbolji način da ih upoznaju sa svojim poslovanjem. Npr. posedujete kozmetički salon na Novom Beogradu u TC Piramida, vaša ciljna grupa su stanarke koje žive u zgradama okolini TC Piramida. Postavkom reklame u navedene zgrade sve stanarke tih zgrada biće upoznate sa vašim kozmetičkim salonom.

Cene oglašavanja u liftovima

Cena oglašavanja u liftovima zavisi od izbora dimenzije reklame i broja zgrada u kojima želite da uradite postavku vaše reklame.

Cena za godišnje oglašavanje po Neverovatnoj ponudi (6 meseci platiš, 6 meseci oglašavaš se GRATIS) za dimenziju reklame 10*5 cm iznosi 5750 dinara. Vaša reklama će se konstantno, tokom cele godine nalaziti u 50 zgrada u okolini vašeg objekta. Prvih 6 meseci plaćate iznos od 5750 dinara, a drugih 6 meseci oglašavanje je GRATIS.

Odlična ponuda za uslužne delatnosti tipa:

Vaša reklama se još nije našla u liftovima, stanari čekaju vašu ponudu…

Postavite vašu reklamu na pravo mesto i rezultati ne mogu izostati – Stvorite osećaj prepoznatljivosti i poverenja kod stanara uz godišnju reklamu.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *