Marketing kampanja

marketing-kampanja-u-liftu


Marketing kampanja predstavlja strateški definisan niz aktivnosti koje se sprovode u cilju promocije proizvoda ili usluga neke firme. Efikasnost marketing kampanja najbolje se ogleda brzim povećanjem prodaje ili stvaranjem svesti o nekom brendu. Najčešće brzorastuće kompanije u osnovi imaju dobru realizaciju efikasnih marketing kampanja.

Lift reklama – Vaš obavezan sastojak za efikasnu marketing kampanju.

Direktna marketing kampanja u liftu

Oglašavanje u liftovima može biti odličan sastojak vaših marketinških aktivnosti za dobru markating kampanju. Bilo da se radi o promociji novog proizvoda ili povećanja svesti on određenom brendu, lift reklama kao oblik direktnog marketinga može značajno da doprinese ispunjenju vaših marketinških i prodajnih ciljeva.

Opšte je poznato da svi koji se voze liftom nemaju mnogo mogućnosti osim da čekaju da lift stigne na određeni sprat. Postavljanjem reklamnog panoa u lift, stanarima smo dali mogućnost da se tokom vožnje upoznaju sa ponudom oglašivača.

Efikasnost direktne marketing kampanje u liftu

Efikasnost direktne marketing kampanje u liftu krije se u frekvenciji pregleda reklame. Naime, postavkom reklame u lift, broj pregleda vaše reklame je u proseku 4 puta dnevno od strane svakog stanara. Na taj način, uzimajući u obzir stambenu zgradu sa prosečnim brojem od 300 stanara, za period od 30 dana – vaša reklama zabeležiće neverovatnih 36000 pregleda.

36000 pogleda na vašu reklamu u samo jednoj zgradi! Ovaj neverovatan broj pregleda reklame pruža vam isključivo reklama u liftu.

Izaberite vašu dimenziju i zauzmite mesto u liftovima najviših stambenih zgrada u Beogradu

Marketing agencija Lift oglasi kreirala je više opcija oglašavanja u liftovima, kako bi svim oglašivačima osigurala najbolje rezultate. Izaberite vašu opciju:

OKRUG predstavlja skup 50 zgrada grupisanih na jednom delu grada, koji teritorijalno pripadaju određenoj opštini u Beogradu. U trenutnoj ponudi imamo 8 OKRUGA. Izborom oglašavanja na OKRUZIMA klijenti reklamni pano dele sa više oglašivača. Vremenski period oglašavanja na OKRUZIMA je dva meseca.

Oglašavanjem na celom panou imate ekskluzivnost u vidu jedinog oglašivača na lokaciji – svi stanari koji se voze liftom biće u kontaktu samo sa vašom ponudom. Samostalno vršite izbor lokacija, a vremenski period oglašavanja je mesec dana.

NEVEROVATNA PONUDA GODIŠNJEG OGLAŠAVANJA – 6 MESECI PLATIŠ, 6 MESECI GRATIS!

Za sve one koji dugoročnije razmišljaju o svojim marketinškim aktivnostima, stvaranju poverenja i prepoznatljivosti kod potrošača, kreirali smo Neverovatnu ponudu godišnjeg oglašavanja. Potpisivanjem godišnjeg ugovora o poslovnoj saradnji, vaša reklama će u periodu od 12 meseci biti stalno dostupna na odabranim Okruzima, a cena oglašavanja je snižena za neverovatnih 50%.

Zaključak: 
Za kreiranje efikasne marketing kampanje, lift reklama zasigurno predstavlja obavezan sastojak. Zauzmite vaše mesto sigurne gledanosti i rezervišite vaše mesto još danas. Pozovite + 381 11 21 21 935 i +381 64 40 70 560 ili posetite naš sajt https://liftoglasi.rs/.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *