Kako reklamirati piceriju

kutija-reklamiranje-picerije


Industrija pica restorana beleži svake godine sve veći rast.

Iz godine u godinu sve veća je potražnja za ovim specijalitetom, a samimtim i sve veća konkurencija.

Da biste se izborili na našem tržistu u moru picerija, gde na svakom ćošku nalazite poneki fast food koji nudi i parče pice, morate da budete pametni i da isplanirate svaki naredni korak kako Vas tržište ne bi progutalo.

Prvi korak ka reklamiranju picerije

Prvi korak u kreiranju Vaše kampanje treba da bude smišljanje slogana Vaše picerije. Slogan, ako je kreativan i zanimljiv lako se pamti i ostaje ljudima duže u sećanju.

Slogan treba da bude u stilu Vašeg restorana, treba da bude u skladu sa Vašom picom, da bude kratak ali da govori sve o Vašem restoranu.

Drugi korak za reklamiranje picerije

Ako ste tek počeli sa radom i još nemate napravljen web sajt iskoristite mogućnost društvenih mreža za prezentaciju Vaše picerije na interenetu. Za početak kreirajte Facebook nalog i otvorite Twitter profil. Na Facebook-u i Twitteru morate biti svakodnevno aktivni, postavljajte slike, pišite slogane, pozivajte ljude da Vas posete i probaju vaše obroke.

izrada-sajta-baner

Izrada i optimizacija sajta

Treći korak reklamiranje picerije na internetu

Kreiranje Vaše web sajt stranice.

Bez profesionalno urađene web stranice vaš trud nema smisla, to vam je kao da prodajete picu u stanu a da ne istaknete nigde da se time bavite, niko vas neće naći.

Sajt mora da bude responsiv design, mora da bude prilagođen mobilnim telefonima i tablet uređajima koji se sve više koriste u današnje vreme, mora da bude optimizovan, što u prevodu znači što bolje pozicijoniran na Google-u.

Četvrti korak akcije i pokloni kao vid reklame za piceriju

AKCIJE I POKLONI kao vid reklame! Ako je ponedeljak dan kada Vam posao loše ide napravite akciju 20% snižene cene ponedeljkom, ili uz poručenu picu piće gratis.

Napravite nagradnu igru koju ćete povezati sa Vašim društvenim mrežama, recimo ko se označi na društvenim mrežama da sedi kod Vas u restoranu dobije gratis sok ili nešto slično.

reklama-u-liftu

Reklama u liftu

Peti korak direktno lokalno oglašavanje picerije

okrug-40Za kraj ono najbitnije OGLAŠAVANJE PICERIJE!

Ako razmišljate o direktnom oglašavanju ne morate više gubiti vreme, verovatno najbolji vid direktnog oglašavanja u Srbiji je oglašavanje u liftovima stambenih zgrada.

Reklama je postavljena u liftu stambene zgrade odmah do kontrolne table u aluminijumskom ramu u visini prosečne osobe što je čini jedinom reklamom koju je nemoguće ignorisati.

Oglasite se u liftu i prezentujte stanarima Vaše specijalitete.

Kontaktirajte nas: 011 21 21 935 i 064 40 70 560

Pogledajte cenovnik oglašavanja u liftovima

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *