devojka-se-slika-u-liftu

Devojke i fotografisanje – liftovi su jedna od omiljenih lokacija

U vremenu kada su društvene mreže stil života i način interakcije sa spoljašnjim svetom, fotografisanje je postalo gotovo svakodnevna stvar. Internet je prepun bezbroj slika devojaka sa najrazličitijih mesta, u interesantnim pozama, filterima i bojama, sve u cilju da se postigne efekat oduševljenja virtuelnih prijatelja i pratioca.

Pored fotografisanja za raznorazne društvene mreže, mnoge devojke obožavaju da neke od svojih najlepših fotografija izrađuju i čuvaju u ramovima kao što su Yolobook ramovi za slike koji će da krase enterijer njihove sobe ili stana i da svedoče o divnim uspomenama.  

Jedna od najvažnijih stvari kod mnogih devojaka jeste originalna lokacija i ideja za fotografiju koja će prikupiti veliki broj lajkova i simpatija. Lokacija koja se pokazala veoma interesantnom i omiljenom za fotografisanje devojaka jeste lift, a evo i zašto.

#1 Neobičan enterijer daje potpuno urbani izgled 

Kako su interesantne lokacije od ključne važnosti za uspeh jedne odlične fotografije, nije ni čudo zašto je lift jedna od najomiljenijih mesta za slikanje mnogih devojaka. Pre svega, neobičan enterijer daje potpuno urbani i šik izgled, naročito ako je unutrašnjost lifta oblepljena ogledalima

Igra sa ogledalima može da bude veoma interesantna za iskusnog fotografa koji će na najbolji način moći da uhvati zanimljive kadrove koji mogu da izgledaju savršeno na jednoj fotografiji. 

Gotovo da ne postoji slika neke osobe iz lifta koja, na neki način, ne odaje neki autentičan i moderan “vajb” i koja ostaje nezapažena. Pored takvog vajba, slike iz lifta mogu da budu veoma glamurozne i elegantne. Važno je da odaberete pravi outfit koji će da doprine čitavoj atmosferi. 

Osmislite idealnu priču i tematiku same slike koja će da bude u prvom planu i koja će da prenese određenu poruku onom ko se zagleda u nju. 

#2 Vrata od lifta su idealna za najrazličitije moguće poze

Mnoge svetske zvezde i supermodeli se sve češće slikaju na samim vratima od lifta jer su vrhunska lokacija za sve moguće poze koje vam padnu na pamet. One daju odličan okvir kojim može uspešno da se manipuliše kako bi se postigla željena fotografija. 

Prilikom reklamiranja određenog  modnog brenda, mnogi fotografi upravo biraju okvir vrata od lifta kako bi se postigla neobična poza izduženih ruku i nogu kako bi odeća bila u prvom planu. Upravo zato, većina devojaka voli da oponaša modele i ostale poznate ličnosti. 

BIlo da želite da ispadnete opasno, zavodljivo, kul, misteriozno, ženstveno, srećno, setno…uz određen stav, adekvatnu pozu i odličnog fotografa možete da emitujete onakvu energiju koja vam je neophodna za ono što imate na umu da uradite.

#3  Ključ odličnih selfie fotografija je u dobroj rasveti lifta

Da li ste se ikada pitali zašto, na neki način, mnoge devojke uvek lepše ispadnu prilikom fotografisanja u liftu? Ključ leži u odličnom, jakom svetlu koje utiče na celokupan izgled same fotografije koja ispada dosta kvalitetnije.

Razlog tome jeste taj što unutrašnjost lifta ima veoma reflektivne površine koji reflektuju svetlo tako da ćete u svakom trenutku biti odlično osvetljeni i spremni za slikanje selfie fotografije. 

Upravo zato devojke najviše vole da maksimalno koriste ovakvu rasvetu koja im pomaže da na slikama ispadnu znatno bolje i privlačnije. Ukoliko lift ima ogledalo, uz vrhunsko svetlo, fotografija će ispasti i više nego interesantna.  

Budite kreativni u osmišljavanju svoje idealne fotografije

Fotografisanje u liftu je, samo po sebi, već dovoljno interesantno. Međutim, ovakva lokacija ima pregršt potencijala koji mogu da budu iskorišćeni samo ukoliko ste dovoljno kreativni i dosetljivi.

 

Osmislite idealnu scenu i nabavite razne rekvizite uz pomoć kojih će vaša fotografija dobiti neku posebnu čar. Pozovite drugarice da vam se pridruže i neka fotografisanje bude pravi povod za uživanje i maksimalno dobar provod.  

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *