Top 3 pametna telefona za kreiranje marketing sadržaja

Kreiranje marketing sadržaja iziskuje vreme, kreativnost i detaljnu analizu tržišta i potreba vaših potrošača – nije dovoljno da samo osnujete stranicu na društvenim mrežama ili zakupite prostor u online portalu, već morati osmisliti efektnu strategiju.

Kako bi oglašavanje bilo uspešno, ono mora biti plasirano odgovarajućoj publici, na odgovarajućoj platformi i u odgovarajućem vremenu.

A pametni telefoni vam u tome mogu pomoći!

Pametni telefoni, sa današnjom sofisticiranom tehnologijom, omogućavaju korisniku da  momentalno kreira sadržaj – i to praktično u hodu.

S tim na umu, za vas smo sastavili listu sa top 3 pametna telefona za kreiranje marketing sadržaja – pročitajte naš tekst do kraja i saznajte koji su!

#1 Vivo X80 Pro – savršen telefon za snimanje videa na društvenim mrežama

Kompanija Vivo trenutno uživa poverenje oko 400 miliona korisnika širom sveta, a prvi modeli su u našu zemlju stigli tek pre par godina – a već su osvojili scenu!

Svi pametni uređaji sa potpisom renomiranog Vivo brenda podležu rigoroznim procedurama i temeljnim testiranjem, čime se korisnicima garantuje pouzdanost i vrhunski kvalitet.

Stoga se preporučuje da odete u specijalizovan Vivo servis za mobilne telefone, ukoliko ikada primetite kvar, jer su oni u potpunosti upoznati sa procedurama i načinom funkcionisanja.

Model X80 pro poseduje prednju kameru od 32 MP, kao i sistem sa 4 zadnje kamere koji se sastoji od “ultra-sensing” kamere od 50 MP. Ona sadrži GNV senzor, kao i optičku stabilizaciju slike (OIS).

To znači da je kamera prilagođena za optimizaciju refleksivnosti i smanjenje rastresitog svetla, zajedno sa staklenim sočivom visoke propustljivosti. 

U prevodu, kreiraćete vrhunske fotografije, bilo da ste u pokretu ili mraku, što je odlična vest za one koji stalno putuju i čije se oglašavanje zasniva na vizuelnoj percepciji auditorijuma.

Tu je još i šestougaona kamera od 48 MP, kao i kamera za portret od 12 MP i periskop od 8 MP. Portretna kamera poboljšava stabilnost videa, pa ukoliko snimate videe za Youtube, Tik Tok ili Instagram reels – razmotrite kupovinu ovog telefona.

Obradovaće vas i činjenica da telefon dolazi u pakovanju sa 80W FlashCharge punjačem, te je potrebno samo 36 minuta da se mobilni u potpunosti napuni!

samsung-s22-telefon-marketing

#2 Samsung Galaxy S22 linija telefona – idealni uređaji za pisanje marketing sadržaja

Dugoiščekivana serija Samsung Galaxy telefona (Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 Ultra) je oduševila sve ljubitelje Android telefona, jer je unapredila mnoge svoje funkcije.

Ovi pametni uređaji su opremljeni najnovijim čipsetovima koji im omogućavaju vrhunske preformanse. Sa AMOLED ekranima i brzinom osvežavanja od 120Hz, Samsung predstavlja ozbiljnu konkurenciju.

Još jedna novina u S22 kolekciji jeste povećana brzina punjenja, odnosno mogućnost bežičnog punjenja od 45W – idilično ukoliko često koristite telefon za posao.

Galaxy S22 Ultra je prvi pametni telefon u kategoriji koji dolazi sa S Pen olovkom smeštenom u kućištu telefona. Sa novim Note aplikacijama ćete sa lakoćom moći da kreirate sadržaj, sprovodite analize i zapisujete statistiku.

Kapacitet skladištenja je takođe povećan, te ćete imati prostora da instalirate sve neophodne alate za praćenje uspešnosti kampanja, kao i za formatiranje sajta i tekstova u skladu sa SEO pravilima, za pisanje link building tekstova i slično.

Ukoliko vam je potreban visokofunkcionalan uređaj sa solidnim performansama, stručnjaci nas uveravaju da nema greške sa Samsung linijom telefona.

#3 Najnoviji iPhone 14 – za kreiranje vrhunskih fotografija

Već decenijama unazad, iPhone telefoni prednjače u kreiranju savršenih fotografija, koje jednostavno deluju nestvarno.

Ukoliko su vaši primarni kanali za oglašavanje Instagram, Tik Tok, Facebook ili pak Linkedin – razmislite da investirate u ovaj model pametnog mobilnog telefona.

Telefon poseduje 3 kamere (foto 12 Mpx i video foto 8 Mpx) sa glavnim senzorom od 46.3mm² (8.3×5.6mm) i selfi kamerom sa širokim usekom u ekranu (Notch). 

Glavna kamera je 4K UHD sa 3840x2160px @ 60fps – što znači da je idealna za fotografisanje pezjaža, dešavanja ili ljudi. 

Apple je ujedno unapredio performanse kamere u specifičnim noćnim uslovima, zahvaljujući Photonic Engine-a, pa  iPhone 14 serija nudi duplo bolje performanse kada je reč o selfi i ultraširokougaona kamera u pitanju. 

Pored toga, korisnicima je na raspolaganju i novi Action Mode za snimanje videa sa naprednom stabilizacijom – pa možete kreirati video i podcast sa lakoćom.

Za koji god se model iPhone 14 odlučite, budite uvereni da nećete pogrešiti!

Nadamo se da vam je ovaj blog tekst bio koristan, koliko i informativan, te da samo uspeli da vam pružimo dovoljno podataka kako biste se u budućnosti bez muke odlučili za vama najbolji pametni telefon – pratite naš sajt za još korisnih saveta iz sveta marketinga!