Skupština stanara zgrade i saradnja sa zgradama

skupstina-stanara

Prljavi ulazi, oronule fasade, pokvareni liftovi, mračni ulazi, … ogledalo su zgrada u kojima vlasnici nisu shvatili da skupština stanara može da bude opštekoristan i profitabilan način organizovanja.

Da je organizovanje stanara, koji imaju i pečat, veoma važna stvar, pokazuje i to što komunalna preduzeća veće radove mogu da obavljaju samo s registrovanim skupštinama zgrada. Sređivanje liftova, uređenje ulaza, popravka krova, instalacija, zamena fasade, zahtev za uređenje zelenih površina, samo su neki od poslova koje mogu da traže skupštine stanara.

Saradnja Lift oglasa prvenstveno je usmerena ka zgradama sa uređenim sistemom funkcionisanja.

Sa svim zgradama u našoj ponudi imamo definisan ugovor o poslovnoj saradnji. Zahvaljujući potpisanim Ugovorima sa predsednicima skupština stanara zgrada ima priliv određenih sredstava, a naši klijenti dobili su mogućnost da prezentuju svoju ponudu velikom broju stanara, na mestu na kojem će stalno biti dostupna, bez bojazni da bude odbačena i završi kao neželjena pošta.

Sve skupštine stanara koje žele da sklope ugovor o saradnji sa Lift oglasima mogu da nas kontaktiraju – SARADNJA SA ZGRADAMA putem mail-a ili na telefon 011 2121935

Budite i vi deo našeg komšiluka!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *