korporativna-proslava-konfete-zabava

Kako izreklamirati veliku korporativnu proslavu u kompaniji?

Korporativne proslave su odličan način da okupite svoje zaposlene i pokažete zahvalnost za njihov naporan rad.

Međutim, organizovanje uspešne korporativne proslave zahteva efikasno oglašavanje kako bi se osiguralo da su svi svesni događaja i uzbuđeni što će prisustvovati.

U ovom članku ćemo istražiti kreativne načine za reklamiranje vaše korporativne proslave, kako učiniti da zaposleni sa nestrpljenjem iščekuju događaj i šta treba i ne treba raditi pri oglašavanju korporativnih proslava!

10 kreativnih načina da oglašavate svoju korporativnu proslavu

Bilo da ste u sektoru ljudskih resursa i odgovorno lice u kompaniji koje je zaduženo da organizuje proslavu, ili da ste vlasnik čija je odluka pala na angažovanje jedne od agencija za organizaciju događaja, ove smernice mogu vam biti od koristi pri planiranju!

#1 Koristite društvene medije

Društveni mediji su odlična platforma za dosezanje velike publike. Kreirajte postove na Facebook-u, Tvitter-u i LinkedIn-u da biste reklamirali svoju korporativnu proslavu.

#2 Kreirajte tematski hashtag

Tematski hashtag može da generiše buku i učini vašu korporativnu proslavu vidljivijom na društvenim medijima. Ohrabrite svoje zaposlene da koriste hashtag kada objavljuju događaje.

#3 Pošaljite personalizovane pozivnice

Pošaljite personalizovane pozivnice svojim zaposlenima kako bi se osećali posebno i cenjeno. Ovo će im takođe dati osećaj ekskluzivnosti i važnosti događaja.

#4 Promovišite događaj putem email kampanje

Kampanje e-pošte su odličan način da dođete do velikog broja ljudi odjednom. Koristite platformu za marketing putem e-pošte za slanje pozivnica i novosti o događaju.

#5 Organizujte tizer pre događaja

Napravite tizer za vaš događaj, kao što je kratak video ili fotografija, da biste izazvali uzbuđenje među svojim zaposlenima.

#6 Koristite interne komunikacione kanale

Koristite interne komunikacione kanale vaše kompanije, poput Slack-a ili Teams-a da biste reklamirali svoju korporativnu proslavu. Pod internim kanalima može se podrazumevati i neka zajednička prostorija u firmi. Na primer, proslavu izreklamirajte i u liftu ili kuhinji.

#7 Organizujte takmičenje

Organizujte takmičenje u vezi sa događajem, kao što je Trivia kviz, da biste izazvali interesovanje i uzbuđenje među svojim zaposlenima.

#8 Koristite zaposlene kao ambasadore

Angažujte nekoliko entuzijastičnih zaposlenih da budu ambasadori za događaj. Oni mogu pomoći u promociji događaja i stvaranju osećaja uzbuđenosti među svojim kolegama.

#9 Kreirajte odbrojavanje

Napravite odbrojavanje do događaja na veb lokaciji vaše kompanije ili na kanalima društvenih medija. Ovo će izgraditi iščekivanje i uzbuđenje za događaj.

#10 Kreirajte posebnu odredišnu stranicu

Napravite odredišnu stranicu na veb lokaciji vaše kompanije koja pruža sve detalje o događaju, uključujući datum, vreme, lokaciju i temu.

pozivnica-proslava

Kako učiniti da se zaposleni raduju proslavi?

Uzbuđivanje vaših zaposlenih zbog vaše korporativne proslave je ključno za njen uspeh. Evo nekoliko strategija koje treba razmotriti:

#1 Unapred delite detalje o događaju

Unapred delite detalje o događaju, kao što su tema, datum, vreme i lokacija. Ovo će vašim zaposlenima dati vremena da se pripreme i uzbude povodom događaja.

#2 Istaknite prednosti prisustva

Obavezno istaknite prednosti prisustvovanja događaju, kao što su mogućnosti umrežavanja, besplatna hrana i piće i prilika za druženje sa kolegama.

#3 Stvorite osećaj zajednice

Stvorite osećaj zajednice oko događaja ohrabrujući svoje zaposlene da učestvuju u planiranju i promociji proslave.

#4 Ponudite podsticaje

Razmislite o ponudi podsticaja, kao što je nagrada za najbolji kostim, da biste podstakli prisustvo i učešće.

#5 Koristite personalizaciju

Koristite personalizaciju da biste učinili da se vaši zaposleni osećaju posebno i cenjeno. Personalizovane pozivnice, na primer, mogu u velikoj meri da izazovu uzbuđenje i iščekivanje događaja.

Šta ne treba raditi pri oglašavanju korporativnih proslava?

Kada oglašavate svoju korporativnu proslavu, važno je da izbegnete uobičajene greške i pogrešne korake. Evo nekih stvari koje treba obavezno izbeći.

#1 Nemojte preprodavati događaj

Iako je važno istaći prednosti prisustvovanja događaju, izbegavajte da ga preprodajete. Budite realni u pogledu toga šta će događaj podrazumevati i šta učesnici mogu da očekuju.

#2 Ne pružajte nedovoljno informacija

Obavezno pružite dovoljno informacija o događaju kako bi učesnici znali šta mogu da očekuju. Ovo uključuje detalje kao što su kodeks oblačenja, dnevni red i sve aktivnosti koje će se odvijati.

#3 Ne ignorišite povratne informacije

Slušajte feedback dobijen od svojih zaposlenih i u skladu sa tim unesite izmene u događaj. Ovo će osigurati da događaj bude uspešan i da zadovolji potrebe vaših učesnika.

#4 Ne ostavljajte promociju za poslednji trenutak

Počnite da promovišete svoj događaj rano da biste zaposlenima dali dovoljno vremena za planiranje i pripremu. Ostavljanje promocije do poslednjeg trenutka može dovesti do slabe posećenosti i bledog događaja.

#5 Ne zaboravite da ispratite utiske

Nakon događaja, ne zaboravite da se obratite svojim zaposlenima kako biste dobili povratne informacije i procenili uspeh proslave. Ovo će vam pomoći da poboljšate buduće događaje i da vaši zaposleni budu srećniji.

U zaključku, oglašavanje vaše korporativne proslave je ključno za njen uspeh. Koristeći kreativne strategije oglašavanja, uzbuđujući svoje zaposlene povodom događaja i pridržavajući se pravila oglašavanja korporativnih proslava, možete osigurati da vaša proslava bude nezaboravan i uspešan događaj kojem će se vaši zaposleni radovati svake godine.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *