Lift oglašavanje sve popularniji trend u reklamiranju

sve-popularniji-trend-reklamiranja


Sve popularniji trend u  reklamiranju svakako postaje lift oglašavanje, budući da OGLASNI prostor deli izuzetno mali broj oglašivača, za razliku od drugih medija.

Liftovi su najprometnije lokacije u zgradi koje niko ne može zaobići, te postaju medij pogodan za plasiranje svih vrsta oglašivačkih poruka bez obzira bile one strateškog (image building) ili taktičkog karaktera (razne akcije, nagradne igre, ponude, novi proizvodi ili usluge i sl.).

Panoi u liftovima stambenih zgrada postaju najbolje mesto za reklame jer pogađaju skoro sve kategorije potrošača, utiču na ciljnu grupu u posebnom psihološkom trenutku (jutarnja svježina pri odlasku na posao, kao i razmišljanje o kupovini u trenutku povratka kući).

Zašto oglašavanje u stambenim zgradama?

Oglašavanje u stambenim zgradama dovodi poruku bliže kući – reklame su prva i poslednja stvar koju ljudi vide kada odlaze i dolaze kući.

Za razliku od reklamnih flajera, koji gotovo obavezno završavaju nepročitani u kantama za smeće i uglavnom ljute stanare zgrada zbog zatrpavanja sandučića, oglašavanje u liftovima je nenametljivo, prijatno iskustvo za svakoga.

Lift oglašavanje daje mogućnost sužavanja fokusa na određeni deo grada, kao i određenu populaciju stanovništva. Na taj način trošite manje novca na oglašavanje i dostižete veći procenat željenog tržišta.

Reklama je moćan adut, ali ne za stvaranje liderske pozicije brenda koji je u razvoju, već za održavanje liderske pozicije koja je jednom dostignuta.

Važnost efektne reklame je jako bitna, obzirom da moderan čovek nema mnogo vremena. Reklame u liftovima se konzumiraju dobrovoljno, ali se takođe i ne mogu isključiti kao TV ili radio reklama.

Lift oglasi postaju popularan trend reklamiranja za kompanije i preduzetnike

okrug-40Ne postoji nikakvo iznenađenje da su LIFT OGLASI sve važniji za preduzeća i preduzetnike. Veliki broj korisnika prepoznao je prednosti reklamiranja u liftovima i svakodnevno grabi pažnju te veoma dragocene publike koja je spremna da pogleda šta joj se nudi…

Potpisivanjem ugovora o dugoročnoj saradnji sa LIFT OGLASIMA dobićete deo prostora za promociju svojih proizvoda ili usluga po najpovoljnijoj ceni.

Stanari sa punim poverenjem pozivaju upravo one firme koje su dale svoju ponudu u liftu, jer im se ona u tim uslovima nenametljivo daje.

Izuzetno efikasna reklama za alu i pvc stolariju

Danas se zbog starosti zgrada često menja stolarija, stoga je lift reklama izuzetno dobar način oglašavanja za firme koje se bave prodajom i ugradnjom alu i pvc stolarije. Reklama u stambenoj zgradi je nadohvat ruke upravo ciljnoj grupi potrošača kojima je namenjena. Iskustvo je pokazalo da stanari te firme pozvaju s punim poverenjem, jer su im Lift oglasi garancija da se radi isključivo o registrovanoj i proverenoj firmi.

Reklama za lekarsku i stomatološku ordinaciju

Ukoliko je stanaru potrebna hitna lekarska ili stomatološka pomoć, lift reklama je savršen način da im ponudite vaše usluge – budite tu kada ste im najpotrebniji.

Savršena reklama za tepih servis, auto školu, školu stranih jezika, školu plesa, teretane i fitnesa, fast fooda, prodaje proizvoda i mnogo drugih delatnosti…

Tu su i ponude tepih servisa, tapetara, auto škola, škola stranih jezika, škole plesa, fitnesa, firme za prodaju proizvoda…, svi oni su upravo najzadovoljniji korisnici sve popularnijeg trenda u reklamiranju – lift oglašavanja.

Drugim rečima LIFT OGLASI su odlična ideja da kroz još jedan kanal komunikacije doprete do krajnjih potrošača i pošaljete poruku koju želite.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *