Budućnost lokalnog oglašavanja

buducnost-lokalnog-oglasavanja


Šta predstavlja budućnost lokalnog oglašavanja? Bilo da imate frizerski ili kozmetički salon, restoran ili fast food, uslužnu firmu ili lokal sa prodajom proizvoda, potrebna vam je lokalna reklama. Lokalna reklama je usmerena na potrošače koji žive u blizini vašeg poslovnog sedišta i oni predstavljaju vašu ciljnu grupu potencijalnih klijenata. Koji je najbolji način da im predstavite vašu ponudu i upoznate ih sa vašim poslovanjem?

Direktna lokalna reklama

Marketing agencija Lift oglasi sarađuje isključivo sa kulturnim i uređenim stambenim zgradama. U dogovoru sa skupštinama stanara unutar lifta postavlja se reklamni pano sa oglasima lokalnih oglašivača. Lift reklama predstavlja direktnu lokalnu reklamu koja ima najviše uticaja na stanare i najbolji je izbor direktnog oglašavanja. Reklama u liftu postiže najviše impresija, pa je izuzetno pogodna za stvaranje prepoznatljivosti firme. Postavljanjem vaše reklame u lift možete biti sigurni da ćete sve stanare zgrade upoznati sa vašom ponudom.

Najbolja opcija lokalnog oglašavanja

Lift oglasi vam nude mogućnost da vašu reklamu predstavite samo stanarima koji žive u neposrednoj blizini vašeg poslovnog sedišta. Ako želite da vašu reklamu vide stanari određenih zgrada, možete samostalno izvršiti izbor lokacija za postavku reklame na celom panou. Ako pak vašu ponudu treba da vide stanari određene opštine u Beogradu, možete izabrati oglašavanje na oglasnim OKRUZIMA.

OKRUG predstavlja skup 50 zgrada grupisanih na jednom delu grada, koji teritorijalno pripadaju određenoj opštini u Beogradu. U trenutnoj ponudi imamo 8 OKRUGA. Izborom oglašavanja na OKRUZIMA klijenti reklamni pano dele sa više oglašivača.

Budućnost oglašavanja se krije u efikasnosti medija

Štampa i podela flajera su nekada bili izbor lokalnog oglašavanja firmi, ali je njihova neefikasnost dovela do smanjenja istih. Efikasna alternativa se pojavila u vidu reklame u liftu i sve je veći broj firmi koji se opredeljuje da na ovaj način svoju ponudu učini dostupnom stanarima Beograda. Reklama u liftu predstavlja kulturan način postavljanja reklamnog materijala, pa je samim tim stanarima prihvatljivija. Stanari odlično reaguju na reklame u liftu i to je jedan od razloga sve većeg broja zadovoljnih korisnika.

Ako je vaš izbor lokalno oglašavanje, ne postoji bolja opcija od lift reklame.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *