Kako reklamirati vile i apartmane

reklamiranje-vila-apartmana


Oglašavanje vila i apartmana na internetu daje mnogo mogućnosti.

Imate dosta stranica i portala koje nude i besplatno oglašavanje, ali zasigurno si postavljate pitanje kolika je vrednost tih stranica. Oni koji će iskoristiti vašu ponudu, imaju određeni način života – žive i razmišljaju na određeni način.

Ceo vaš marketinški pristup mora biti jedinstven i elegantan.

Ljudi koji imaju “duboke džepove” zasigurno će se brinuti za svoju privatnost i sigurnost, a na vama je da im to u ponudi i obezbedite.

Okolina, mesto smeštaja vaše vile ili apartmana za mnoge neće biti od presudne važnosti, ali za mnoge to je definitivno stvar prestiža i stila života.

Pravo pitanje je upravo, gde oglašavati smeštaj, koje su najbolje mogućnosti!

Da bi iznajmljivanje vile i apartmana bilo isplativo, da bi njihovo oglašavanje bilo efikasno, pokušaćemo da vam ukažemo na nekoliko mogućnosti.

reklama-u-liftu

Reklama u liftu

Oglašavanje vila i apartmana u Lift oglasima i putem internet portala navedime.rs

NAVEDIME.rs je projekat kreiran od strane agencije za marketing Lift oglasi. Glavna karakteristika i svakako najveća prednost portala je pretraga firmi putem mape. Izborom grada, opštine i određene kategorije firme, korisnik filtrira rezultate i vrlo jednostavno dolazi do željenog rezultata.

Vodeći računa o svim informacijama potrebnim za kvalitetnu prezentaciju firme, stvorili smo izuzetno pregledan i efikasan internet pretraživač firmi. User friendly interface, koji pored lakoće korišćenja, odlične vizuelne preglednosti svih informacija, kao i mogućnosti korišćenja na svim uređajima, predstavlja jednu od svakako najvećih prednosti ovog portala.

Godišnja registracija na internet portalu može biti vaša sa 50% popusta na cene registracije http://navedime.rs/cenovnik/ – Vaš smeštaj za godišnju registraciju na portalu za 2950 dinara.

okrug-40Oglašavanjem vaše vile ili apartmana putem Lift oglasa, zasigurno možete da dođete do velikog broja novih klijenata. Lift oglasi postaju sve efikasniji vid direktnog marketinga, budući da stanari bez prisile, svojevoljno konzumiraju vašu ponudu.

Zašto da izaberete oglašavanje u Lift oglasima:

  • Oglašavanje u liftovima osigurava najviši postotak primećenosti (čak 84%)
  • Postiže daleko najviši postotak medijskog sećanja (čak 96%)
  • 85% ispitanika ima pozitivan stav prema ovakvom načinu oglašavanja
  • 82% ispitanika nalazi da su oglasi u liftovima vrlo interesantni za „proučavanje“

I naravno

  • Cene naših usluga su konkurentnije, da ne kažemo isplatljivije.

Kontaktirajte nas: 011 21 21 935 i 064 40 70 560

POGLEDAJTE CENOVNIK OGLAŠAVANJA U LIFTOVIMA

 

izrada-sajta-baner

Izrada i optimizacija sajta

Najvažnije kod oglašavanja vila i apartmana je posedovanje profesionalno urađene web stranice

Vaša web stranica nije samo alat za oglašavanje, i mesto gde će potencijalni klijenti izvršiti rezervaciju, to je lice vašeg poslovanja.

Često je prva interakcija potencijalnog gosta upravo susret sa vašom web stranicom. Vaša web prezentacija mora biti profesionalno urađena, kvalitetno dizajnirana i pokazati koliko pažnje pridajete detaljima. Odličan sajt mora dati jednaku važnost estetici, kao i funkcionalnosti.

Stranica mora vizuelno biti atraktivna, mora privući i zadržati pažnju, ali isto tako mora biti i jednostavna za navigaciju, i na visokom nivou funkcionalna, što znači da potencijalni klijenti mogu jednostavno izvršiti rezervaciju, kao i komunicirati sa vama.

Web stranica je osnov za prezentaciju vaše vile ili apartmana, budući je dostupna 24 sata, sedam dana u nedelji.

Za profesionalnu izradu web stranice obratite se Internet marketing agenciji First link i bićete sigurni da ste napravili pravi izbor.

Prezentujte svoju vilu ili apartman fotografijama, video zapisom i 360 Virtual Tour

Kako bi privukli pažnju i podstakli potencijalne klijente da se uopšte raspituju o vašoj vili ili apartmanu, morate maksimalno koristiti najistaknutiju metodu – pokazivanje vile ili apartmana kvalitetnom fotografijom.

Kada je reč o fotografiji, najvažnije je da osigurate najbolje slike, koje ćete koristiti na web stranici, kao i u marketingu.

Video i virtualne ture mogu biti izuzetno korisne i one su danas veoma popularne na mnogim web stranicama, omogućujući gostu interaktivni virtuelni obilazak vile i apartmana direktno putem web stranice.

Budite aktivni na društvenim medijima

Svet društvenih medija iz dana u dan povećava se sve više i više. Popularnost Facebooka, Twittera, Instagrama i Google+ toliko je prisutna, da korišćenjem ovih mreža vaša prisutnost na internetu je nemerljiva.

facebook-oglasavanje

Facebook oglašavanje

Iskoristite reklamiranje na Facebook-u i instagramu kako bi promovisali svoj smeštaj.

Društvene mreže služe da privućete potencijalne klijente, da probudite njihovu pažnju. Prisustvo na društvenim mrežama je od velike važnosti, budući su one izvor direktnog marketinga.

Usluge kao što su LinkedIn su takođe odlične ne samo za promociju vaše vile ili apartmana, već  i da vas stavljaju u kontakt s profesionalcima i uslugama koje vam mogu dodatno pomoći u uspešnom poslovanju vaše vile ili apartmana.

Mailing lista kao način zadržavanja vaših gostiju

Stvaranje i održavanje mailing liste je odličan način za poboljšanje mogućnosti zadržavanja klijenata. Ne samo to, mailing lista može biti vrlo korisna i za informisanje novih klijenata.

Do stvaranja e-mail adresa vaših klijenata potrebno je vreme, ali kada je imate, ona vam daje direktnu vezu za promociju vaše ponude, za efikasno oglašavanje vila i apartmana i izgradnju trajnog odnosa koji će pomoći da vam se klijenti vrate.

Baza smeštaja za odmor – registrujte vašu vilu ili apartman

Kao i za bilo koju drugu delatnost, postoje baze smeštajnih kapaciteta i one su dostupne na internetu. Stranica kao što je na primer Airbnb, sve popularnija je i kod nas, kako kod vlasnika vila i apartmana, tako i kod gostiju, gotovo podjednako.

Registracija vaše vile ili apartmana na ovoj stranici može vam dati ozbiljan korak na putu ka vrhu. Putnici danas postaju pametniji i uzeće u obzir mnoge faktore pre rezervacije vila, pogotovo kada pokušavaju pronaći recenzije i povratne informacije.

pokrenite-blog

POKRENITE BLOG

Blog o lokalnom mestu, gde vam se smeštaj nalazi – odličan način oglašavanja vila i apartmana

Blog je odličan način da povećate svoju internet prisutnost i da promovišete svoju vilu ili apartman.

Objavljivanjem bloga, dajući informacije i o lokalnom mestu oko vašeg smeštaja, imate veliku šansu za povećanje informisanost i da mamite klijentelu koja je izabrala svoje odredište.

Blog vam takođe omogućuje da raskrinkate mitove o letovanju u vilama ili apartmanima i date jasnu poruku za ciljanu publiku.

Vile i apartmani – plaćeno oglašavanje

Postoji mnogo mesta za plaćeno oglašavanje vila i apartmana. Pogotovo na internetu, plaćeni oglas može biti lak i odmah možete doći do hiljada ili čak miliona ljudi. Iako će sigurno zahtevati malo dodatnih promena u proračunu, plaćeni oglas za usluge kao što je Google AdWords može biti dobro postavljena investicija.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *