Kako reklamirati cvećaru

reklamiranje-cvecare

REKLAMIRANJE CVEĆARE

Posao sa cvećem može biti izuzetno prijatno i poslovno isplativo rešenje, ali svakako ima i svojih izazova.

Sjajno se snalazite sa cvećem, pronašli ste odlično mesto za otvaranje vaše radnje, ali da li znate kako da oglašavate cvećaru?

Cvetno tržište može biti vrlo konkurentno, a cvećari moraju stalno biti upoznati sa načinima isticanja među konkurencijom. Na sreću, ideje za reklamiranje cvećare su raznovrsne kao cvetni aranžmani i buketi u cvetnom objektu.

Predstavljamo vam nekoliko ideja za reklamiranje cvećare koje možete isprobati u vašem poslovanju.

reklama-u-liftu

Reklama u liftu

Oglašavanje cvećare u liftovima stambenih zgrada u blizini objekta

okrug-39

Reklamiranje vaše cvećare u liftovima stambenih zgrada može biti odličan način da direktnom reklamom upoznate stanare zgrada sa vašom ponudom.

Lift reklama nije poput flajera koji najčešće završava u kanti kao neželjena pošta.

Lift reklama se svakodnevno čita i uvek se nalazi u centru pažnje stanara koji se voze liftom.

Na vama je da napravite izbor dimenzije reklame i deo grada za postavku, a mi ćemo se pobrinuti da vaša reklama na pravi način predstavi vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas: 064 40 70 560 i 011 21 21 935

Pogledajte cenovnik oglašavanja u liftovima

 

podela-flajera

Podela flajera

Flajeri kao način reklamiranja cvećare

Pogledajte neke od flajera koje su napravili vaši konkurenti i videće da sigurno možete biti kreativniji. Jedino što vam preostaje je da vaš prvi utisak učinite što profesionalnijim.

Napravite brošuru koja nudi nedeljnu dostavu svežih cvetnih aranžmana za korporativne kancelarije i hotele.

Napravite spisak svih potencijalnih objekata u oblasti vašeg poslovanja i ponudite im cvetne aranžmane za recepciju i kancelarije za sastanke.

Kada dođete do prvih klijenata, obavezno pored dogovorenog nedeljnog cvetnog aranžmana dostavite i vaš marketinški materijal – vašu brošuru. Tako ćete omogućiti svima kojima se svidi vaša cvetna kreacija, da vas na jednostavan način i pronađe.

Obavezno ostvarite dobar lični kontakt sa osobom na recepciji, on će vam osigurati najbolje mesto za cvetni aranžman, a ujedno će vas i preporučiti.

Adekvatan znak – reklama za cvećaru

Potreban vam je i upadljiv i efektan znak za vašu cvećaru. U dosta slučajeva, pristojna reklama će koštati više, ali to je svakako investicija na kojoj ne treba štedeti.

Dobar i kreativan znak za vašu cvećaru omogućiće vam da privučete više pogleda, kako lokalnih potencijalnih klijenata, tako i onima koji tu slučajno prolaze.

Kada govorimo o dobroj reklami za cvećaru, tu pre svega treba da se istakne jasan ispis CVEĆARA i da kolorit boja bude upečatljiv.

Cvetni uzorci kao najbolja reklama

Uzorci predstavljaju najbolju reklamu za vašu cvećaru.

Možete napraviti spisak sa firmama sa kojima želite da ostvarite saradnju i gde vidite vaše buduće poslovanje. To mogu biti pogrebne kuće, prodavnice venčanica, fotografi za venčanja i organizatori proslava i događaja. Jednostavno stupite u kontakt sa njima i pošaljite im vaše najbolje cvetne kreacije.

Obavezno ispratite sve potencijalne klijente sa telefonskim pozivom da vidite njihova zapažanja i mogućnost da radite zajedno.

izrada-sajta-baner

Izrada i optimizacija sajta

Online oglašavanje cvećare

Ljudi više ne koriste imenike, pa je zato važno imati adekvatno prisustvo na internetu.

Potreban vam je kvalitetan i profesionalan web sajt, upišite svoju lokaciju na Google -u i razmotrite društvene medije kao što je Facebook ako planirate da budete aktivni online.

Kada je u pitanju web sajt za cvećaru, vaša web stranica treba da sadrži foto galeriju koja će prikazati dizajn vaših cvetnih aranžmana u punom sjaju.

Trošak web sajta predstavlja jednokratnu investiciju koja vam može obezbediti mnogo mušterija u budućnosti, tako da ovo nije mesto gde trebate štedeti.

Odaberite profesionalce za vaš internet nastup, jer oni će obezbediti da brzo opravdate početni trošak ulaganja.

Registrujte cvećaru u online imenik

Ne morate da idete sa najskupljim opcijama reklamiranja cvećare, jednostavno pronađite baze koje će vam obezbediti eksterni link ka vašem sajtu i prezentaciju sa svim kontakt podacima i slikama.

Naša preporuka – online baza NAVEDIME.rs.

Godišnja registracija po prihvatljivoj sumi od 5900 dinara.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *