Efikasan flajer koji ne završava u kanti

efikasan-flajer


Postoji li efikasan flajer – flajer koji ne završava u kanti?

Flajeri predstavljaju jednokratnu podelu reklamnog materijala, a sama efikasnost vezana je za momenat kontakta osobe sa istim.

Nekada je bilo dovoljno da podelite određenu količinu flajera, da pokrenete zvonjavu vašeg telefona i brojite profit nakon obavljenog posla. Danas veliki broj zgrada ne dovoljava unošenje flajera, na taj način veliki deo potencijalnih korisnika ne može videti reklamu oglašivača.

Sa druge strane, stanari zgrada koji dozvoljavaju unošenje reklamnog materijala, u prvom kontaktu sa flajerom isti odlažu u kantu koja se najčešće nalazi odmah ispod poštanskih sandučića. Na taj način efikasnost flajera svedena je na minimum.

Prestanite da razmišljate o jednokratnoj podeli flajera

Ako razmišljate o direktnom marketingu ne razmišljajte o jednokratnoj podeli flajera. Neka vaša reklama zauzme mesto na kojem će biti stalno dostupna, bez mogućnosti da završi kao neželjena pošta.

NEKA VAŠA REKLAMA BUDE STALNO PRISUTNA NA JEDNOM MESTU, DOK VAŠEM POTENCIJALNOM KORISNIKU NE ZATREBA VAŠ PROIZVOD ILI USLUGA

Lift reklama ne završava u kanti kao neželjena pošta

okrug-40Zahvaljujući potpisanim ugovorima sa predsednicima skupština stanara vašoj ponudi je obezbeđeno mesto na kojem će stalno biti dostupna, bez bojazni da bude odbačena i završi kao neželjena pošta.

Lift reklama nalazi se u aluminijumskom ramu i sa prednje strane je zaštićena providnom antirefleks folijom. Reklame u liftu nalaze se odmah do kontrolne table i u stalnom su kontaktu sa stanarima koji se voze liftom.

Istraživanja pokazuju da svaki stanar u proseku 4 puta dnevno koristi lift, to znači da se svaki stanar svakodnevno 4 puta susretne sa vašom reklamom. Ni jedan direktni marketing vam ne pruža toliki broj impresija.

Kako u liftu ne postoje drugi stimulansi, sva pažnja putnika usmerena je direktno na reklamu. Lift reklame se svojevoljno konzumiraju od strane stanara, što dodatnu doprinosi efikasnosti reklame.

Lift oglasi – direktna reklama koja na savršen način komunicira sa potrošačima.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *