Podela flajera vs reklama u liftu

lift-oglasi-reklamni-baner


flajeri-u-kanti

Opšte je poznato da veliki broj flajera ne dođe u prave ruke, pa samim tim i ponuda ne bude viđena od strane velikog broja potrošača. U najvećem delu flajeri završavaju kao neželjena pošta u kanti tik ispod poštanskih sandučića. Stanari u velikom delu negoduju što se pored zatrpavanja sandučića pravi i nered u ulazu, nasavesnim bacanjem flajera pored kante od strane nekih stanara. Sve je to rezultovalo da stanari koji većinom odluče da ne žele da primaju reklamni materijal u poštanske sandučiće, odobre zabranu ubacivanja reklamnog materijala u vidu objave na listu papira na samom ulazu zgrade. Sveukupno, kompanijama i preduzetnicima koji imaju šta da ponude onemogućili su da svoju dobru ponudu iznesu tim istim krajnjim potrošačima.

Efikasna direktna reklama je nekada predstavljala podelu letaka i flajera, a danas je tu ulogu preuzelo oglašavanje u liftovima.

Postavlja se pitanje, kako da se firme onda reklamiraju?

ram

Od 2011. godine Marketing agencija Lift oglasi uspešno se bavi oglašavanjem u liftovima stambenih zgrada. Sa svim zgradama iz naše ponude imamo potpisane ugovore o poslovnoj saradnji. Ugovori su nam garancija da će Vaša reklamna ponuda da bude na dogovorenom mestu – u liftu – i biti svakodnevno gledana. Naša saradnja prvenstveno je usmerena ka zgradama sa uređenim sistemom funkcionisanja. Istakli bi da više od 85% zgrada iz naše ponude ima uveden video nadzor, kao i da više od 90% zgrada ima istaknutu zabranu unošenja reklamnog materijala. Praktično jedina legalna postavka reklamnog materijala jeste reklama u liftu.

Ako razmišljate o direktnom marketingu ne razmišljajte o jednokratnoj podeli Vašeg reklamnog materijala. Zahvaljujući potpisanim Ugovorima sa predsednicima skupština stanara Vašoj ponudi je obezbeđeno mesto na kojem će stalno biti dostupna, bez bojazni da bude odbačena i završi kao neželjena pošta.

Veliki broj firmi koji koristi usluge oglašavanja u liftovima najboji su pokazatelji efiksanosti reklame. Pridružite se zajednici uspešnih, rezervišite vaše mesto na vreme i obezbedite mesto sigurne gledanosti. Reklama u liftu je najbolji način da dođete do novih klijenata i povećate vaš profit.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *