Kako reklamirati vodoinstalaterske usluge

reklamiranje-vodoinstalaterskog-servisa

REKLAMIRANJE VODOINSTALATERSKIH USLUGA

Vodoinstalaterske usluge su bez sumnje, veoma konkurentna industrija.

Međutim ciljno tržište vodoinstalaterskih preduzeća – kuće, kompleksi stanova ili poslovne kancelarije – je izuzetnoveliko i uvek postoji prostor za firme.

Kako bi se izdvojili od konkurencije potrebna vam je jedinstvena strategija isplativih tehnika reklamiranja vodoinstalaterskih usluga i pružnje prvoklasne usluge korisnicima.

reklama-u-liftu

Reklama u liftu

Lift oglasi kao najefikasniji način direktnog oglašavanja vodoinstalaterskog servisa

okrug-40Jedan od veoma efikasnih načina promovisanja vašeg poslovanja kao i ponude oglašavanja vodoinstalaterskog servisa svakako je oglašavanje u Lift oglasima.

U današnje vreme gotovo većini stanara, vaših potencijalnih klijenata teška je odluka koga će primiti u stan i dozvoliti da uradi neki servis.

Zbog porasta kriminala i svakodnevnih prevara od strane tzv. majstora, stanari se teško odlučuju da preko telefona ili flajera prihvate vašu ponudu.

Na ovaj način, oglašavanjem u Lift oglasima možete se fokusirati na određeni deo Beograda i predstaviti svoje usluge.

Svi stanari su upućeni u to da se preko Lift oglasa mogu isključivo reklamirati pravna lica, što znači da sve firme koje su stavile svoju ponudu u Lift oglase su proverene firme, koje su registrovane u APR-u.

Na taj način stanari imaju poverenje i lakše se odlučuju za poziv.

Iskoristite ponudu ŠEST MESECI PLATIŠ-ŠEST MESECI OGLAŠAVAJ SE GRATIS  i ostvarite ukupno 50% popusta na cenu oglašavanja u liftovima.

Budite prisutni godinu dana u Liftovima stambenih zgrada, stvorite poverenje kod stanara i svojom dobrom ponudom učinite prvi korak ka proširenju vašeg poslovanja.

Postoji mnogo načina da se uverite da je vaše oglašavanje vodoinstalaterskih usluga u liftovima efikasno i da može obezbediti visok povraćaj ulaganja.

Kontaktirajte nas: 011 21 21 935 i 064 40 70 560

Pogledajte cenovnik oglašavanja u liftovima

 

Logo i slogan: Reklama koja ističe dobar vodoinstalaterski servis

Dobar i upečatljiv logo je jedna od najvećih mogućnosti oglašavanja vodoinstalaterskog servisa.

Vaš logotip će verovatno biti ono što vaši klijenti vide kada razmišljaju o vama.

Vaš logotip može predstavljati kvalitet, pouzdanost ili vrednost za novac. Najbolji logo za vodoinstalaterski posao verovatno će kombinovati sve nabrojane stvari.

Vaš logotip je važan jer će se nalaziti u svim formatima oglašavanja.

Pored logotipa, kreirajte i jedinstven slogan. On će omogućiti da vas potencijalni klijenti lakše prepoznaju, kao i da pošalje jedinstvenu poruku koja će vas izdvojiti od vašekonkurencije.

izrada-sajta-baner

Izrada i optimizacija sajta

Web sajt kao način reklamiranja vodoinstalaterskih usluga

Sada je uobičajeno da vodoinstalateri i drugi trgovci imaju svoju web stranicu. Obično su to mali sajtovi sa nekoliko stranica.

Ova vrsta web sajta je savršena za vodoinstalaterski posao, jer će detaljno opisati sve bitne informacije potencijalnom kupcu; oblasti koje se servisiraju, detalji o kontaktu i svedočenja zadovoljnih korisnika.

Posedovanje efikasnog sajta za vodoinstalaterske usluge je jedna od najefikasnijih stvari koju možete da uradite.

Razlog zašto je potrebno da imate web sajt: potrošači putem interneta, preko računara i njihovih mobilnih uređaja pretražuju usluge koje vi nudite. Ako neko treba da popravi bojler, on jednostavno ide na Google u upiše “popravka bojlera” ili “cena popravke bojlera”… Ako se vaša firma pojavi ispred potrošača posle takve pretrage, on će vam uputiti  poziv i obezbediti posao.

Prilikom izrade web sajta za vodoinstalaterske usluge, važno je da bude pravilno urađena SEO oprimizacija sajta, kako bi se pojavljivala na pojmove koje potrošači traže.

Ovo znanje je od presudnog značaja za izradu web stranice za vodoinstalaterske usluge.

Upis vodoinstalaterske firme u online direktorijume

Internet je mesto gde su potrošači u potrazi za uslugama koje vi nudite, pa je važno da ste tamo gde su vaši kupci.

Postoji veliki broj poslovnih baza koje su dobra mesta za online oglašavanje i mesta koja vam mogu obezbediti veći obim posla.

Odvojite vreme da pronađete besplatne online poslovne direktorijume koji će vam dozvoliti da se registrujete i navedete kontaktne informacije vaše firme.

Postoje i plaćeni direktorijumi, koji po pravilu više vrede, imaju više poseta i samim tim mogu obezbediti veći broj potencijalnih klijenata.

Naša preporuka za registraciju firme – internet marketing portal NAVEDIME.rs.

Cena godišnje registracije 5900 dinara.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *