Izrada vizit karti

izrada-vizit-karti

Izrada vizit karti

Bitno je imati fantastičnu vizit kartu!

Vizit karte su nosioci poslovnih informacija kompanije ili pojedinca. One se dele tokom formalnog upoznavanja i služe kao podsetnik na susret sa određenom osobom. Obično sadrže informacije o kompaniji, logotip, adresu predstavništva, brojeve telefona, web sajt, kao i lične podatke davaoca, email adresu… itd.

U zavisnosti od posla kojim se bavite treba razmišljati van okvira. Da li se vaša vizit karta ističe?

Vizit karte cena?

Cena vizit karte varira u zavisnosti od tiraža, jednostrane ili dvostrane štampe, izbora boja, plastifikacije… Nabrojane opcije se u odnosu na neki standardni tiraž od 500-1000 komada, ne razlikuju drastično od štamparije do štamparije. Izborom štamparije za cenu štampe za navedeni broj vizit kartica nećete napraviti neku veću uštedu.

Kako napraviti vizit kartu?

Dizajn vizit karte je mesto gde nema kompromisa i gde ne treba razmišljti o uštedi. Definitivo je bolje jednokratno platiti malo više u startu i dobiti jedinstven i prepoznatljiv dizajn koji kasnije možete beskonačno umnožavati.

Stampa vizit karti

Kada se govori o štampi vizit karti obično se misli na digitalnu štampu. Praktično sve zahteve za izradu vizit karti moguće je uraditi brzo, kvalitetno i povoljno na digitalnim štampačima.

Izrada vizit karti – zaključak!

Kada razmišljate o izradi vizit karti, razmišljajte o njima kao o bitnijim elementima vašeg reklamnog materijala. Vizit karta je stvar pomoću koje možete ostvariti “VAU EFEKAT” i privući potencijalnog korisnika. Jedinstven i profesionalan izgled vizit karti je svakako mesto na kojem se ne isplati štedeti. Pojedinci koji poručuju tone jeftinih vizit kartica, jedini posao koji nalaze je štampariji koja im uredno štampa traženu porudžbinu. Svakako je bolja opcija poručivanje manjeg broja visoko kvalitetnih vizit karti – može se čak reći da je bolje nemati vizit kartu, nego se zadovoljiti sa jeftinom opcijom.

Ukoliko želite profesionalan izgled vizit karti i ostalih korporativnih materijala, slobodno nam se obratite – https://liftoglasi.rs/graficki-dizajn/.

 

1 reply
  1. Marko
    Marko says:

    Lepo osmisljena i kvalitetno uradjena vizit karta retko kada bude bacena ili izgubljena i ljudi je rado daju prijateljima kao preporuku.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *