Advertajzing

advertajzing-agencija-lift-oglasi


Advertajzing je oblik marketinške komunikacije koja se koristi za promociju ili prodaju nečega, najčešće proizvoda ili usluge.

Advertajzing agencija

Advertajzing agencija je kompanija posvećena kreiranju, planiranju i sprovođenju dogovorenih aktivnosti oglašavanja za svoje klijente. Obično je advertajzing agencija nezavisna od klijenta, mada se može naći i u sklopu većih kompanija u vidu internog sektora.

Tipična advertajzing agencija obično uključuje full service uslugu. Klijenti je obično angažuju za izradu televizijskih reklama, radio reklama, razne oblike grafičkog i web dizajna, online oglašavanja, out of home oglašavanja i razno dr….

Advertajzing agencija Lift oglasi

Advertajzing agencija Lift oglasi uspešno posluje od 2011. godine, kada na tržište oglašivača u Srbiji uvodi novu uslugu – oglašavanje u liftovima stambenih zgrada.

Neke od prednosti oglašavanja u liftovima:

 • BLIZU I LIČNO

  Reklama u liftu je strateški postavljena na mesto gde ju je nemoguće prevideti ili ignorisati. Za razliku od konvencionalnog oglašavanja gledaoci ne mogu da promene kanal ili okrenu stranu.

 • ZAROBLJENOST PUBLIKE

  Tokom vožnje liftom potpuna pažnja putnika usmerena je na reklamu, jer ne postoje drugi stimulansi – nema ometanja. Kao rezultat toga poruka ostaje zapamćena mnogo duži period vremena.

 • MOGUĆNOST CILJANOG TRŽIŠTA

  Možete da suzite fokus na određeni deo grada, određeni broj zgrada ili određenu populaciju stanovništva. Na taj način pogađate veći procenat željenog tržišta i trošite manje novca na oglašavanje.

 • MANJE KONKURENCIJE

  Reklamni prostor na panou deli se sa izuzetno malim brojem oglašivača, za razliku od drugih medija. Takođe, postoji mogućnost zakupa celog panoa, na taj način obezbeđena Vam je ekskluzivnost u vidu jedinog oglašivača na lokaciji.

Pored osnovne usluge, advertajzing agencija Lift oglasi nudi i sve usluge grafičnog dizajna, digitalne štampe reklamnog materijala, web dizajna i SEO optimizacije sajtova.

 

Kontakt podaci advertajzing agencije Lift oglasi:

Bul. Ars. Čarnojevića 34; 11070 Novi Beograd; +381 11 21 21 935; +381 64 40 70 560; office@liftoglasi.rs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *