Kako reklamirati salon nameštaja

reklamiranje-salona-namestaja

REKLAMIRANJE SALONA NAMEŠTAJA

Bilo da prodajete polovan ili novi nameštaj, potrebna vam je efikasna marketinška kampanja kako bi na najbolji način promovisali svoju robu.

Ako razmišljate o reklamiranju salona nameštaja, razmišljajte da iskoristite višestruke reklamne kanale u vezi sa promocijom svojih proizvoda.

reklama-u-liftu

Reklama u liftu

Oglašavanje u liftovima kao način za reklamiranje salona nameštaja

okrug-40Oglašavanje u liftovima predstavlja odličan način za reklamiranje salona nameštaja.

Kod oglašavanja salona nameštaja veoma je bitno da vaša reklama bude usmerena ciljano na potrošače u blizini objekta, a to je upravo ono što vam oglašavanje u liftovima pruža.

Veoma jednostavno možete napraviti izbor najviših zgrada u blizini vašeg salona nameštaja i postavkom reklame u liftu, svi stanari biće upoznati sa vašom ponudom.

Kontaktirajte nas: 064 40 70 560 i 011 21 21 935

Pogledajte cenovnik usluga oglašavanja u liftovima

 

Lokalne novine kao odličan način za reklamiranje salona nameštaja

Lokalne novine pružaju odličan način za promovisanje salona nameštaja. Oglašavanje u novinama ili časopisu koji pokriva vaš region predstavlja najbolji način da dođete do ciljne grupe.

Ako imate nekoliko ključnih komada nameštaja koji bi mogli biti interesantni potencijalnim kupcima, navedite te stavke u oglasu, zajedno sa relevantnim informacijama kao što su uslovi prodaje, ekskluzivnost i vašu adresu.

Oglašavanje salona nameštaja na sajtovima koji su specijalizovani za opremanje enterijera

Sajtovi koje su specijalizovani za područje opremanja enterijera pružaju odličnu priliku da reklamirate vaš salon nameštaja.

Unesite podatke o vašem salonu i postavite slike vaših ekskluzivnih komada nameštaja.

Napravite registraciju vašeg salona nameštaja na više sajtova ovog i sličnog tipa. Na taj način nećete samo biti dostupni svima koji su u potrazi za nekim komadom nameštaja, već linkovi sa tih sajtova dodatno doprinose SEO optimizaciji i boljem pozicioniranju vašeg sajta.

Radio i televizijsko oglašavanje salona nameštaja

Radio i televizijske reklame mogu vam pružiti odličnu priliku da promovišete vaš salon nameštaja većoj ciljnoj grupi. Obzirom da takve reklame zahtevaju veća marketinška ulaganja, ograničenja troškova i vremena trebaju biti imperativ.

Radio i TV reklame zahtevaju kratku i informativnu poruku.

Kod TV reklame – neka kamera pokaže vaš inventar, dok glas predstavlja osnovne podatke o salonu: adresu i radno vreme.

Na radiju je najbitnije da fokus bude na jasnom glasu koji će preneti sve potrebne informacije o vašem salonu nameštaja.

izrada-sajta-baner

Izrada i optimizacija sajta

Internet marketing u službi reklamiranja salona nameštaja

Internet marketing svakako predstavlja još jedan od načina da reklamirate vaš salon nameštaja. Bilo da se radi o kreiranju i SEO optimizaciji vašeg sajta, Google oglašavanju ili Facebook-u, internet je mesto gde se nalaze vaši potencijalni klijenti.

Kako bi se efikasno reklamirali na internetu, prvenstveno je potrebno da imate kvalitetan web sajt.

To podrazumeva profesionalno urađenu web prezentaciju i jednostavno dostupne sve informacije o salonu i komadima nameštaja koje imate u ponudi.

Rad na SEO optimizaciji je svakako preporučljiv ukoliko želite da uvećate broj poseta, a samim tim i broj prodaja.

Google oglasi su još jedan od načina da veoma jednostavno dovedete potencijalne kupce na vaš sajt i zaključite prodaju. Možete jednostavno definisati ključne reči (npr. ugaone garniture, bračni ležaj, stolice… itd.) i prilikom naredne pretrage korisnika nekih od navedenih termina, vaš sajt pojaviće se na prvoj strani Google-a.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *