Uspostavite imidž kompanije

imidz-kompanije-baner

Stvaranje prepoznatljivosti brenda među potencijalnim kupcima je jedan od glavnih ciljeva oglašavanja. Istraživanje tržišta pokazalo je da potrošači daleko češće biraju proizvode i usluge sa kojima su upoznati, od onih manje poznatih.
Stoga, prilikom kreiranja reklame za Vašu kompaniju, proizvod ili uslugu, trebalo bi da pokušate da izađete sa jednostavnim i privlačnim imidžom koji će korisnici odmah prepoznati.
To podrazumeva prepoznatljiv logo, slogan ili džingl koji kupci odmah mogu povezati sa Vašim brendom. Svi Vaši oglasi treba da imaju isti izgled i da stvore identičan osećaj, bez obzira na medijum. Stalnim eksperimentisanjem, Vi ćete ustvari zbuniti potrošače i ograničiti potencijal Vašeg poslovanja za izgradnju lojalnosti kupaca.

Zasigurno jedan od najboljih načina za stvaranje prepoznatnjivosti brenda je oglašavanje u liftovima. Vaša reklama u liftu je svakodnevno gledana – u proseku 4 puta dnevno od strane svakog stanara. Na taj način, konstantnim prisustvom u njihovoj blizini, stvarate prepoznatljivost Vašeg brenda.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *